Felolvasó

ADOMÁNYOZÁS MENETE

Az adományozás simplepay rendszeren keresztül történik, de feltüntetjük a számlaszámot és a közleményeket is ha valaki másképp szeretne adományozni. Az új megoldásban adomány (jegy) ticket rendszert használunk, aminek a lényege, hogy kiválassza mire szeretne adományozni és a témakörön belül milyen típusú ticketet szeretne „vásárolni”. Amennyiben utalással szeretne adományozni, kérjük a számlaszám megadása után tüntesse fel a közleményben az adott ticket nevét, hogy tudjuk mire fordítaná az adományát. 

Felolvasó

ADOMÁNYOK TÍPUSAI

Az ÉLELMISZER jegy adományokat tartós élelmiszer vásárlásra fordítjuk amivel tagjainkat segítjük és kiegészítjük a szűkös fogyasztási keretet. A KÖZÖSSÉGI jegy adományokat a tagjaink számára közösségi élményekre fordítjuk, amivel lehetőséget biztosítunk nekik a lakásukból való kimozdulásra, kirándulásokra és összejövetelekre. A FEJLESZTÉSI jegy adományokat a megadott folyamatban lévő fejlesztésekre fordítjuk, amik segítségével részben a komfort érzetüket tudjuk javítani, részben pedig segíthetjük a társadalomba való aktív beilleszkedést az esélyegyenlőség tekintetében. 

Felolvasó

ADOMÁNY KÜLDÉSE

A FEJLESZTÉSI jegy adományokról

A fejlesztési jegyek adománykezelése az adomány mértékétől függ. Amennyiben 2.000 és 10.000 Forintos jegy között adományoz, azt a meglévő fejlesztésekre fordítjuk, azaz a hangoskönyvtár építésére, illetve az oktatási anyagok fejlesztésére és hang alapú fordítására. A nagyobb adományokat az új fejlesztésekre fordítjuk, amiről folyamatosan beszámolunk oldalainkon. Amennyiben eltérne az adományozásra szánt összeg célja, kérjük az oldalon, vagy e-mailben jelezze nekünk, illetve utalás esetén a közleménybe tüntesse fel.

Köszönjük.

 

Kérjük, az egyéni felajánlások esetében küldjön egy emailt az adomány felhasználását illetően, mire kívánja fordítani az adományozott összeget. Köszönjük.